Mind a(z) 5 találat megjelenítve

STIHL telepítőcsomag Imow robot fűnyíróhoz “S”

34.990Ft
A STIHL robotfűnyírók telepítéséhez szükséges kábel és csatlakozók készlete: 150 m határoló huzal 150 db rögzítő műanyag cövek 3 db

STIHL telepítőcsomag Imow robot fűnyíróhoz “L”

71.990Ft
A STIHL robotfűnyírók telepítéséhez szükséges kábel és csatlakozók készlete: 400 m határoló huzal 375 db rögzítő műanyag cövek 7 db

STIHL RMI-422P robot fűnyíró 20 cm / 1500 m2

446.990Ft
Robot fűnyíró közepes kertekhez 1500 m2-ig
Ha szereti a kényelmet, a gyönyörű gyepet és a csúcs technológiát, akkor nem hiányozhat a kertből egy STIHL Imow robot fűnyíró. A mulcsozási technikának köszönhetően a levágott fűnyesedék természetes trágyát képez a gyepfelületen, megakadályozva a -főleg nyári időszakban- történő talaj kiszáradást. A STIHL Imow robotfűnyíró a kezelő paneljén keresztül könnyedén programozható a felhasználó időbeosztásához és szokásaihoz igazodva. Aki egy okostelefon használatát elsajátította,annak nem lehet megoldhatatlan feladat egy STIHL Imow programozása sem. Az ár tartalmazza a robotfűnyírón keresztül a dokkoló állomást, a telepítéshez szükséges Imow vonalzót. A robot fűnyíró telepítéséhez - a kert méretétől függő - telepítő csomagra van szükség.

STIHL RMI-422.1 PC robot fűnyíró 20 cm / 1500 m2 telefonos applikációval

549.990Ft
Robot fűnyíró közepes kertekhez telefonos applikációval
Ha szereti a kényelmet, a gyönyörű gyepet és a csúcs technológiát, akkor nem hiányozhat a kertből egy STIHL Imow robot fűnyíró. A mulcsozási technikának köszönhetően a levágott fűnyesedék természetes trágyát képez a gyepfelületen, megakadályozva a -főleg nyári időszakban- történő talaj kiszáradást. A STIHL Imow robotfűnyíró a kezelő paneljén keresztül és okostelefonról,illetve tabletről is könnyedén programozható a felhasználó időbeosztásához és szokásaihoz igazodva. Aki egy okostelefon használatát elsajátította,annak nem lehet megoldhatatlan feladat egy STIHL Imow programozása sem. Az ár tartalmazza a robotfűnyírón keresztül a dokkoló állomást, a telepítéshez szükséges Imow vonalzót. A robot fűnyíró telepítéséhez - a kert méretétől függő - telepítő csomagra van szükség.

STIHL RMI-632 robot fűnyíró 28 cm / 3000 m2

689.990Ft
Robot fűnyíró nagyobb területekhez, akár 3000 m2-ig
Ha szereti a kényelmet, a gyönyörű gyepet és a csúcs technológiát, akkor nem hiányozhat a kertből egy STIHL Imow robot fűnyíró. A mulcsozási technikának köszönhetően a levágott fűnyesedék természetes trágyát képez a gyepfelületen, megakadályozva a -főleg nyári időszakban- történő talaj kiszáradást. A STIHL Imow robotfűnyíró a kezelő paneljén keresztül  könnyedén programozható a felhasználó időbeosztásához és szokásaihoz igazodva. Aki egy okostelefon használatát elsajátította,annak nem lehet megoldhatatlan feladat egy STIHL Imow programozása sem. Az ár tartalmazza a robotfűnyírón keresztül a dokkoló állomást, a telepítéshez szükséges Imow vonalzót. A robot fűnyíró telepítéséhez - a kert méretétől függő - telepítő csomagra van szükség.