1–12 termék, összesen 17 db

STIHL FS-38 benzinmotoros szegélynyíró

59.990Ft
STIHL szegélyvágó félautomata damilfejjel 2-MIX motorral
A STIHL FS-38 kiválóan alkalmas kiegészítő gépként nagyobb területek szegélynyírására fűnyíró traktorral, vagy fűnyíróval végzett munka után. Kisebb kertek, udvarok, utca fronti rézsűs árokpartok nyírására szintén alkalmas önálló gépként.

STIHL FS-40 benzinmotoros szegélynyíró

83.990Ft
STIHL szegélyvágó félautomata damilfejjel 2-MIX motorral
A STIHL FS-40  kiválóan alkalmas kiegészítő gépként nagyobb területek szegélynyírására fűnyíró traktorral, vagy fűnyíróval végzett munka után. Kisebb kertek, udvarok, utca fronti rézsűs árokpartok nyírására szintén alkalmas önálló gépként.

STIHL FS-55 motoros kasza

89.990Ft
STIHL könnyű motoros kasza félautomata damilfejjel
A STIHL FS-55 motoros kasza ideális választás kisebb kertek,nyaralók, telephelyek, ház körüli füves területek gondozására. Könnyű, egyszerű kezelhetőség jellemzi. Az ár tartalmazza a damilfejet, szerszám készletet és vállhevedert. Erősebb gazos területek esetére 2 vagy 4 élú fűvágólappal felszerelhető.

STIHL KM-55R kombimotor körfogantyúval

109.900Ft
STIHL 2 ütemű kombi motor
Könnyű STIHL kombimotor ház körüli felhasználásra. Fűkasza, sövényvágó,gyepszélvágó,aljnövényzet tisztító adapterrel szerelhető  

STIHL FS-56 motoros kasza

114.990Ft
STIHL könnyű motoros kasza félautomata damilfejjel
A STIHL FS-56 motoros kasza ideális választás kisebb kertek,nyaralók, telephelyek, ház körüli füves területek gondozására. Könnyű, egyszerű kezelhetőség jellemzi. Az ár tartalmazza a damilfejet, szerszám készletet és vállhevedert. Erősebb gazos területek esetére 2 vagy 4 élú fűvágólappal felszerelhető.

STIHL FS-89 motoros kasza 4 ütemű motorral

146.900Ft
STIHL motoros kasza fém fűvágó lappal
A STIHL FS-89 motoros kasza STIHL 4-MIX motorral nagy nyomatékkal . Magán és félprofi felhasználásra. Közepes területek kaszálására és bozót irtásra is használható. A szállított fűvágó lap mellett felszerelhető damilfejjel, és körfűrész lappal is.

STIHL FS-120 motoros kasza

149.990Ft
STIHL félprofi fűkasza damilfejjel és bozótvágó késsel
A STIHL FS-120 motoros kasza magán és céges felhasználásra is ajánlott. Hajtótengelye erős acél tengelyből készült, így nagyobb nyomaték terhelésre is alkalmas. Az ár tartalmazza a félautomata damilfejet és a 3 ágú bozótvágó kést is. Opcionális tartozékként felszerelhető különböző körfűrésztárcsákkal is kökény és egyéb bokrok vágására.  

STIHL FS-94 C-E motoros kasza

174.989Ft
STIHL  nagyon könnyű félprofi motoros kasza ECOSPEED funkcióval
A STIHL FS-94 motoros kasza STIHL 2-MIX motorral nagy nyomatékkal merev tengelyes hajtással. A legkönnyebb fűkasza a közép kategóriában. Magán és félprofi felhasználásra. Közepes területek kaszálására és bozót irtásra is használható. A szállított damilfej mellett felszerelhető fűvágó lappal, 3 élű bozótvágó késsel és körfűrész tárcsával is.

STIHL FS-235 2 ütemű motoros kasza

178.990Ft
STIHL nagy teljesítményű fűkasza damilfejjel és bozótvágó késsel
A STIHL FS-235 nagy teljesítményű fűkaszát közepes és nagyobb területekre ajánljuk magán felhasználásra. Az ár tartalmazza a félautomata damilfejet és a 3 ágú bozótvágó kést is.

STIHL FS-131 4 ütemű motoros kasza

206.990Ft
STIHL 4 ütemű erős motoros kasza
A STIHL FS-131 motoros kasza magán és céges felhasználásra is ajánlott. STIHL 4-MIX motorral acél hajtótengellyel , így nagyobb nyomaték terhelésre is alkalmas.  Opcionális tartozékként felszerelhető damilfejjel, 3 ágú bozótvágó késsel és különböző körfűrésztárcsákkal is kökény és egyéb bokrok vágására.  

STIHL FS-240 profi motoros kasza

252.990Ft
STIHL profi fűkasza
A STIHL FS-240 korszerű 2-MIX motorral, profi lehajtással magán és mezőgazdasági, kommunális felhasználásra egyaránt javasolt. Fűkaszálás, bozótirtás,kökény irtás egyaránt elvégezhető a különböző vágóeszközökkel.

STIHL FS-260 profi motoros kasza

272.990Ft
STIHL profi fűkasza
A STIHL FS-260 korszerű 2-MIX motorral, profi lehajtással magán és mezőgazdasági, kommunális felhasználásra egyaránt javasolt. Fűkaszálás, bozótirtás,kökény irtás egyaránt elvégezhető a különböző vágóeszközökkel.