Mind a(z) 9 találat megjelenítve

HONDA HRG-416 fűnyírógép

175.000Ft
HONDA fűgyűjtős fűnyíró kisebb területekre
Kisebb kertekbe és olyan területekre ajánlott, ahol  kerti bútor, növény,kerti tó tagolja a kertet. Ilyen körülmények között könnyen manőverezhet A HRG-416 fűnyíróval

HONDA HRG-466 önjárós fűnyírógép

195.000Ft
HONDA önjárós fűnyírógép kisebb és közepes kertekbe
Kisebb kertekbe, telephelyekre ajánlott. Az automata szívatónak köszönhetően nagyon könnyen indítható. HONDA prémium minőség minden részletében.

HONDA HRS-536 oldalkidobós,önjárós profi fűnyírógép

260.000Ft
HONDA profi önjáró, fűkidobós
Nagyobb telephelyek, közterületi munkák és profi parkfenntartók részére ajánlott. Stabil, nagy teljesítmény, hosszú élettartam, prémium anyagok jellemzik  

CESAR HONDA motoros gyepszellőztető

274.320Ft
A befülledt talajon moha és dudva jelenhet meg. A gyepszellőztetéssel a kemény felszín felnyitható és a fűszálak fellélegezhetnek, javul a talaj tápanyag és vízellátása. A César gyepszellőztető a tökéletes pázsit elengedhetetlen kelléke. Könnyen kezelhető és tartós anyagból készült, hogy hosszú időn át egyszerűen használhassa a kert karbantartására. Fűgyűjtőjének köszönhetően nincs szükség a gyepszellőztetés után további seprésre, gereblyézésre, a kerti hulladék egy mozdulattal a komposztálóba kerülhet. A Honda által kifejlesztett ipari, négyütemű GP 160-as motor a félprofi kategóriát képviseli, karbantartása a már ismert beépíthető motorokéhoz hasonlóan könnyen elvégezhető.

HONDA HRG-536 VKE fűnyírógép

275.000Ft
HONDA önjárós fűnyíró nagyobb területekre
Legjobb ár-érték arány a HONDA profi fűnyírók között. A HRG-536 főleg nagyobb kertek, parkok, telephelyek karbantartására ajánlott. Mulcsozás, fűgyűjtés, fokozatmentes sebesség állítás. Dupla kés szerkezet a legoptimálisabb gyűjtés és mulcsozás érdekében.  

HONDA HRX-476 VKE önjáró fűnyírógép 47 cm

325.000Ft
HONDA prémium önjárós fűnyíró közepes kertekbe
  A HRX-476 főleg nagyobb kertek, parkok, telephelyek karbantartására ajánlott. Mulcsozás, fűgyűjtés, fokozatmentes sebesség állítás. Dupla kés szerkezet a legoptimálisabb gyűjtés és mulcsozás érdekében.

HONDA HRX-537 VKE fűnyírógép

350.000Ft
 HONDA profi fűnyíró variátoros hajtással
A HRX-537 főleg nagyobb kertek, parkok, telephelyek karbantartására ajánlott. Mulcsozás, fűgyűjtés, fokozatmentes sebesség állítás. Dupla kés szerkezet a legoptimálisabb gyűjtés és mulcsozás érdekében.  
 

HONDA HRX-537 VY profi fűnyírógép

395.000Ft
HONDA önjárós profi fűnyíró késkuplunggal
Ipari és igényes magán felhasználók részére ajánlott, minden kényelmi és technikai újdonságot tartalmaz..          

HONDA HRH-536 H fűnyírógép

650.000Ft
Király kategória a HONDA Fűnyíróknál
Az igazi profik választása. Alumínium házával,hidrosztatikus hajtásával és RotoStop rendszerével a kertész,parképítő és városgazdálkodási cégek zászlóshajója lehet.