Mind a(z) 6 találat megjelenítve

PCL90 HONDA motoros lapvibrátor

399.900Ft
Eredeti, ipari HONDA GX160 motor, olajszint érzékelővel   Rezgéscsökkentővel ellátott vezetőkar Leszállított tartozékok: - szállítókerék - szilikon gumilap, rögzítővel

HTI-18L HONDA motoros lapvibrátor

520.000Ft
Az Európában gyártott lapvibrátor 5,5 LE-s Honda motorral üzemel. Kiváló adottságaival alkalmas a legnehezebb építőipari feladatok ellátására is. Takarékos és környezetbarát motor, robosztus felépítmény, mind a kitűzött feladatok és a felhasználók érdekeit szolgálják.

HTI-24L HONDA motoros lapvibrátor

600.000Ft
A lapvibrátorok felső kategóriáját képviselő, Honda motorral üzemelő építőipari gép. Európában szerelik össze egy kiváló minőségű, erre a célra kifejlesztett Honda motorral. A gép üzemeltetése környezet és felhasználó barát követve az európai normákat.

HTI-400 HONDA motoros hézagvágó

830.000Ft
Ez a gép 6 kW-s Honda motorral üzemel. Európában szerelik össze. Kivitele robosztus megfelelve a legmostohább munkakörülményeknek is. A külön tartozékként megvásárolható vágótárcsa maximális vágási mélysége 12 cm.

HTI-64 HONDA motoros döngölőbéka

838.200Ft
Az Európában gyártott döngölőbéka 2,6 kW-s Honda motorral üzemel. Kiváló adottságaival alkalmas a legnehezebb építőipari feladatok ellátására is. Takarékos és környezetbarát motor, robosztus felépítmény, mind a kitűzött feladatok és a felhasználók érdekeit szolgálják.

HTI-450 HONDA motoros hézagvágó

900.000Ft
A 8,2 kW-s Honda motor az egyik legnagyobb egyhengeres ipari motor ebben a termékkörben, amely hatékony működést, könnyű szállíthatóságot és felhasználóbarát technológiát szolgáltat. A vágótárcsa, ami opcionálisan kapható max. 45 cm átmérőjű. A víztartály része az alap csomagnak.