1–12 termék, összesen 21 db

AL-KO áramfejlesztő 2500 C

133.900Ft
Áramfejlesztő nagy benzintankkal és erős 4 ütemű motorral Garantált áramellátás olyan helyeken, ahol nincs csatlakozó Építkezéseken, kerti kint tartózkodásnál, szabadidő

AL-KO áramfejlesztő 3500C

184.900Ft
Áramfejlesztő nagy benzintankkal és erős 4 ütemű motorral
 • Garantált áramellátás olyan helyeken, ahol nincs hálózati áram
 • Építkezéseken, kerti kint tartózkodásnál, szabadidő eltöltéshez és kempingezéshez kiválóan alkalmas
 • 2 x 230 V-os csatlakozó az áramfelvételhez
 • A nagy benzintank biztosítja a hosszú működési időt
 • masszív keret a szállítás érdekében

HONDA motoros egyfázisú áramfejlesztő TR-2,2C

194.900Ft
A Honda legújabb sorozatú motorjaival meghajtott áramfejlesztők kedvező beszerzési árukkal és kiváló minőségükkel tűnnek ki a hasonló termékek közül. A Honda a GP sorozatú motorokat a "félprofi" kategóriába sorolja, alkalmasak iparszerű felhasználásra, de tartós terhelés esetén inkább a GX sorozatú motort javasoljuk. A motor-teljesítményadatok SAE J1349 szerinti nettó teljesítmények. A HONDA meghajtómotor hosszú élettartamot, megbízható működést és alacsony üzemeltetési költséget eredményez.

HONDA motoros egyfázisú áramfejlesztő AGT3501 HSBTTLGP AVR

199.900Ft
 • Automatikus feszültségszabályozóval (AVR) ellátott generátor
 • Háztartási és kisipari  használatra ajánlott
 • Az építőipari igényeknek megfelelő kialakítás, nyitott keret
 • Könnyen szállítható, mozgatható
 • Kisebb elektromos gépek üzemeltetésére kiválóan alkalmas

HONDA MPI 2400X áramfejlesztő 2000W, 8,7A

203.000Ft
Ipari Honda motorral szerelve az ipari felhasználók kisebb igényeihez alakítva 2db egyfázisú aljzattal .  

HONDA motoros egyfázisú áramfejlesztő AGT3501 HSB GP

249.900Ft
 • Háztartási és kisipari  használatra ajánlott
 • Az építőipari igényeknek megfelelő kialakítás, nyitott keret
 • Könnyen szállítható, mozgatható
 • Kisebb elektromos gépek üzemeltetésére kiválóan alkalmas

HONDA MPI 3300 egyfázisú áramfejlesztő 3,3kW, 13A

255.000Ft
  HONDA GP-160 motorral szerelt, főleg építőipari célra ajánlott áramfejlesztő 2db 220V-os csatlakozóaljzattal,kondenzátoros szabályozással

HONDA motoros egyfázisú áramfejlesztő TR-3,3

289.900Ft
A HONDA benzinmotoros áramfejlesztők kiválóan alkalmasak építési munkahelyek áramellátására, hálózati feszültség pótlására. A HONDA benzinmotor igen hosszú élettartamot és gazdaságos üzemeltetést biztosít. Kedvező az üzemanyagfogyasztása, csekély a karbantartási igénye, valamint a szerviz- és alkatrészellátottság is kiváló. Üzemanyaga 95-ös oktánszámú ólommentes benzin, a fordulatszám 3000 /perc. A fogyasztási adatok teljes terhelésre vonatkoznak, a gyakorlatban a fogyasztás a megadattoktól lényegesen kisebb. A gép alapkeretre szerelt, burkolatlan kivitelű. A zajszint 95 dB alatt van. A védettség IP23.

HONDA EU10 i áramfejlesztő

375.000Ft
  Eddig a generátorokat nehezen lehetett szállítani, zajosak voltak és nem utolsó sorban kellemetlen szagokat bocsátottak ki. De az EU 10-es generátorral mindezek a kellemetlen dolgok feledésbe merülhetnek. Kisméretű, könnyen szállítható, rendkívül csendes és annyira megbízható is, mint ahogyan azt egy igazi Honda terméktől elvárjuk. Az általa leadott 1000W ideálissá teszi olyan felhasználók számára, akik állandó mozgásban vannak és a legkülönbözőbb helyeken van szükségük áramra.  

HONDA EC5000 áramfejlesztő

500.063Ft
Az EC család egyfázisú típusai közül a legerősebb generátor az 5kVA-os teljesítményével.Erős és megbízható négyütemű Honda motorja miatt úgy is jellemezhetnénk, mint hagyományos generátorkeretbe zárt tiszta erő. Ez a generátor az építőipar igényeinek megfelelően erős, megbízható és hosszú élettartamú. 6,5 literes tankjának köszönhetően maximális terhelés mellett is 2,3 órát tud működni újratöltés nélkül.  

HONDA EM30 áramfejlesztő

530.000Ft
Egy igazi kisméretű nagymesterrel állunk szemben.Kategóriájánál 25-50%-al könnyebb kivitelezésben, főleg olyan alkalmazásoknál használható ki minden tulajdonsága, ahol nagyon stabil áram szükséges terheléstől függetlenül, fontos a kis méret, a könnyű szállíthatóság, a megbízhatóság és az egy feltöltéssel való kiemelkedően hosszú működtetés. Cycloconverter szabályozással működik, ami olyan, mint az inverter, azzal a különbséggel, hogy a terheléstől függetlenül 3000 ford/percent megy a motor.Ez a generátor maximális terhelés mellett is képes több mint öt órát üzemelni egyetlen üzemanyag feltöltéssel  

HONDA EG3600 áramfejlesztő

565.000Ft
Az EG3600 kiválóan alkalmas háztájéki feladtok ellátásra, még akkor is, ha szükséges egy precíziós elektronikával ellátott készüléket is üzemeltetni. Legyen az számítógép, multimédiás eszköz, energiatakarékos izzó, vagy egyéb berendezés, melyhez stabil áram kell, az EG sorozat a D-AVR szabályozásnak köszönhetően mindig egyenletes áramot szolgáltat. A méretes üzemanyagtartály garancia a hosszú, gondatlan üzemeltetésre.