Fizetési módok

Utánvét: Ez esetben rendelését a csomag kézhezvételekor egyenlíti ki. Az utánvétel felára: 500 Ft

Előre utalás: Rendelése végösszegét előre utalással is ki tudja egyenlíteni. Az utaláshoz szükséges adatokat a rendelést követő visszaigazoló email-ben is feltüntetjük, de a “Kapcsolat” menüpontban is megtalálja a számlaszámunkat. Amint megérkezett a pénz a számlánkra indítjuk a csomagot.

Online bankkártyás fizetés: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Szállítási módok

Házhozszállítás: Magyarország területén belül a megrendelt terméke(ke)t a Magyar Posta Zrt. – MPL futár bevonásával szállítjuk házhoz. Minden csomag küldeményben számlát küldünk.  Kérjük, hogy a csomag átvételekor a csomag és a csomagolás épségét szíveskedjen ellenőrizni ! Ha sérülést észlel, jelezze a futárnak, vetessen fel vele jegyzőkönyvet és ne vegye át a csomagot! Amennyiben ezt a szállítási módot választja, a futár házhozszállítja a csomagot, melynek ára 1190 Ft.

PostaPonti átvétel: Ebben az esetben a csomagját a kiválasztott PostaPontba szállítja a futárszolgálat. A választható PostaPontok listáját az alábbi linken találja: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso . A PostaPonti szállítás díja: 990 Ft