Cégünk 1991 óta foglalkozik elektromos és benzinmotoros kisgépek forgalmazásával, szervizelésével. Eleinte főleg a szerviztevékenység volt a fő profil, és döntően az erdészeti technika dominált. Az időközben felmerült igényekhez igazodva vállalkozásunk tevékenysége folyamatosan bővült, és kiegészült a benzinmotoros és elektromos kertészeti, építőipari és elektromos kéziszerszámok forgalmazásával és szervizelésével.

A képviselt márkák tekintetében első helyen kell megemlíteni a STIHL erdészeti és építőipari, valamint a VIKING kertészeti termékeinek csoportját, amelyeknek forgalmazása és szervizelése jelenti a vállalkozás fő árbevételi forrását. A HONDA kisgépeivel főleg az építőiparral és kertészettel foglalkozó ügyfeleink igényeit elégítjük ki. A Briggs & Stratton motorok az erőforrásai a kertészeti és építőipari gépek döntő többségének, emiatt elengedhetetlenné vált ennek a márkának is a képviselete. Az elektromos kéziszerszámok egyik legnevesebb típusa a MAKITA gépcsalád, amely szintén szaküzletünk választékát képezi. A fent felsorolt márkák gépeinek szervizelésén és forgalmazásán kívül, azok alkatrész ellátását is biztosítjuk, valamint gépkölcsönzéssel is foglalkozunk.

1997-ben Gyulán, 2004-ben pedig Békéscsabán nyitottuk meg áruházainkat, ahol a megyében egyedülálló erdészeti és kertészeti kínálattal várjuk vásárlóinkat. Mindkét helyen szervizt is működtetünk.

Küldetésünk

“Minden motorfűrész épp annyira jó, mint amilyen a szervizelése.”  

Az idézet Andreas Stihl-től  az első motorfűrész megalkotójától származik, ennek a gondolatnak a jegyében dolgozunk és fejlesztjük tovább vállalkozásunkat.

Márkáink

A képviselt márkák tekintetében első helyen kell megemlíteni a STIHL erdészeti és építőipari, valamint a VIKING kertészeti termékeinek csoportját. A HONDA kisgépeivel főleg az építőiparral és kertészettel foglalkozó ügyfeleink igényeit elégítjük ki. Az elektromos kéziszerszámok egyik legnevesebb típusa a MAKITA gépcsalád. A Briggs & Stratton márkának is a képviselete vagyunk.