GYULAI ÁRUHÁZ: 66 561-770, 30 847-1606
BÉKÉSCSABAI ÁRUHÁZ: 66 527-570, 30 9551-531

info@kisgepweb.hu

Szállítási információk

Fizetési és szállítási  módok

Utánvét + házhoz szállítás: Magyarország területén belül a megrendelt terméke(ke)t az MPL  bevonásával szállítjuk házhoz. Minden csomag küldeményben számlát küldünk.  Kérjük, hogy a csomag átvételekor a csomag és a csomagolás épségét szíveskedjen ellenőrizni ! Ha sérülést észlel, jelezze a futárnak, vetessen fel vele jegyzőkönyvet és ne vegye át a csomagot!

Előre utalás+házhoz szállítás: Rendelése végösszegét előre utalással is ki tudja egyenlíteni. Az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelő lapon is feltüntetjük, de a “Kapcsolat” menüpontban is megtalálja a számlaszámunkat. Amennyiben ezt a fizetési módot választja, kérjük, hogy addig ne indítsa el az utalást, amíg nem küldünk Önnek értesítést arról, hogy összekészítettük a csomagját.  Amint megérkezett a pénz a számlánkra indítjuk a csomagot.

Személyes átvétellel: üzleteinkben, nyitva tartási időben lehetséges.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyérl és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége estetén az MPL a címhelyen ismét értesítőt hagy, melyen feltünteti a postahelyet illetve az őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Áraink a következők Magyarország területén belül:

KategóriákÁFÁ-s árak belföld
kéziszerszámok alkatrészek1 490 Ft
fűnyírók3 000 Ft
építőipari gépek10 000 Ft
utánvét díja500 Ft
CSISZÉR-GÉP Kft.