HÍRLEVÉL
ÍRJON NEKÜNK!
OLDALTÉRKÉP
Bemutatkozás
Köszöntjük honlapunkon.

Cégünk 1991 óta foglalkozik elektromos és benzinmotoros kisgépek forgalmazásával, szervízelésével. Eleinte főleg a szevíztevékenység volt a fő profil, és döntően az erdészeti technika dominált. Az időközben felmerült igényekhez igazodva vállalkozásunk tevékenysége folyamatosan bővült, és kiegészült a benzinmotoros és elektromos kertészeti, építőipari, és elektromos kéziszerszámok forgalmazásával és szervízelésével.

A képviselt márkák tekintetében első helyen kell megemlíteni a STIHL erdészeti és építőipari, valamint a VIKING kertészeti termékeinek csoportját, amelyeknek forgalmazása és szervízelése jelenti a vállalkozás fő árbevételi forrását. A HONDA kisgépeivel főleg az építőiparral és kertészettel foglalkozó ügyfeleink igényeit elégítjük ki. A Briggs & Stratton motorok az erőforrásai a kertészeti és építőipari gépek döntő többségének, emiatt elengedhetetlenné vált ennek a márkának is a képviselete. Az elektromos kéziszerszámok egyik legnevesebb típusa a MAKITA gépcsalád, amely szintén szaküzletünk választékát képezi. A fent felsorolt márkák gépeinek szervízelésén és forgalmazásán kívül, azok alkatrész ellátását is biztosítjuk, valamint gépkölcsönzéssel is foglalkozunk.

1997-ben Gyulán (térkép) 2004-ben pedig Békéscsabán (térkép) nyitottuk meg áruházainkat, ahol a megyében egyedülálló erdészeti és kertészeti kínálattal várjuk vásárlóinkat. Mindkét helyen szervizt is működtetünk.
"Minden motorfűrész épp annyira jó, mint amilyen a szervizelése."

Az idézet Andreas Stihltől  az első motorfűrész megalkotójától származik; ennek a gondolatnak a jegyében dolgozunk és fejlesztjük tovább vállalkozásunkat.

FŐOLDAL       BEMUTATKOZUNK       AKCIÓK!!!       SZOLGÁLTATÁSAINK       KAPCSOLAT       PIACTÉR       AKTUALITÁSOK       GALÉRIA