HÍRLEVÉL
ÍRJON NEKÜNK!
OLDALTÉRKÉP
Aktualitások
Termékújdonságok

Folyamatos fejlesztéseink eredményeképpen a STIHL temékek egyre tökéletesebbé válnak. Új termékeink eleget tesznek az egyre szigorodó normáknak, környezetvédelmi előírásoknak, sőt sok esetben már a jövő technológiájával vannak felvértezve. Az alábbiakban szeretnék elhívni figyelmét néhány új termékünkre, melyekről még részletesebben a termékadatbázisban tájékozódhat.
Többféle eszköz - egy akkumulátor


Akkumulátoros gépcsalád


Egy új termékcsalád: Az akkumulátoros sövénynyírók már a 2009. év tavaszi bevezetésükkor nagy sikert arattak. A kert- és tájépítők most már négy további Lítiumion technológiára épülő termékkel könnyíthetik meg napi munkájukat, különösen a zajérzékeny területeken. Az új akkus termékek - egy lombfúvó, kétféle szegélynyíró, egy motorfűrész és egy fűnyíró - sok előnyt rejtenek magukban: csendesek, nincs károsanyag kibocsátásuk, nem kell hozzájuk áram és korlátozás nélküli mozgást tesznek lehetővé. Különösen praktikusak: a rendkívül innovatív moduláris rendszernek hála, a három különböző kapacitású 36 V-os akkumulátor, a kétfajta töltő kompatibilis az összes akkus STIHL eszközzel. Tiszták, innovatívak, egyediek - ez a STIHL.MSA akkumulátoros motorfűrész
Az első STIHL akkumulátoros fűrész - mely egyesíti a fűrészek terén meglévő szakértelmünket, több évtizedes tapasztalatunkat és a lítiumion technológia előnyeit.

HSA akkumulátoros sövénynyíró
A kertépítők megbízhatnak a STIHL akkumulátoros sövénynyíró erejében.

FSA akkumulátoros szegélynyíró
Az új, erős akkus STIHL szegélynyíróval öröm dolgozni, és nem csak a szomszéd füle miatt: a kertészek gyorsan, kábel nélkül, rendkívül halkan végezhetik a munkájukat.

BGA akkumulátoros fúvógép
Az új BGA 85 lombfúvó magsara teszi a mércét. Sokkal halkabb a hagyományos gépeknél, ráadásul kábel és benzinszag nélkül.


Keresse most webáruházunkban!
Tavaszi akció!


Erőnek erejével! Ismerje meg a valódi teljesítményt!

STIHL MS 170 D        STIHL FS 55
STIHL tisztítógépek: tiszta sor a takarítás

Piszok, homok, forgács, lomb, vagy szemét? Tisztítógépeink semmitől sem riadnak vissza. Gazdag választékunk különféle gépei akár tartós használatra, akár alkalomszerűen kényelmesen használhatók. A titok: ergonomikus formatervezés és gazdag felszereltség. Tökéletes tisztaság kompromisszumok nélkül.


Hidegvizes magasnyomású mosók


PorszívóSeprőgép
FŐOLDAL       BEMUTATKOZUNK       AKCIÓK!!!       SZOLGÁLTATÁSAINK       KAPCSOLAT       PIACTÉR       AKTUALITÁSOK       GALÉRIA